Filteri

16 Ufi FiltersUFI FILTERI - ovde pronađite svoj model

UFI zahvaljujući novim tehnologijama i dizajnu uspeo je razvije visok nivo sistema filtracije. UFI Grupa proizvodi oko 60 miliona filtera godišnje i nedavno predstavila preko 150 novih artikala namenjenih tržištu, tako da garantuje efikasnu pokrivenost svih modela vozila. UFI nudi kompletan asortiman filtera goriva, ulja, motora i filtera za vazduh u sektoru putničkih vozila kao i u Heavi Duti sektoru. Posebno nudi razne sisteme filtracije za kamione, autobuse i velika industrijska vozila. Opseg UFI Filtera pokriva 95% trenutnog tržišta vozila u Evropi. Njihovu posvećenost kvalitetu i pronalaženju boljih rešenja filtracije prepoznali su mnogi proizvođači vozila za koje UFI proizvodi filtere namenjene prvoj ugradnji, dakle originalne filtere. Neki inovativni proizvodi visoke tehnologije su filteri ONE, H2O, Defender, Blow-by-blow, Durafilter, Water Eliminator i VGT. Svi ti filteri posebno su konstruisani za slučajeve kad se zahtevaju natprosečni učinci filtracije. Recimo, Durafilter je filter motornog ulja koji omogućava zamenu svakih 100.000 km, dok je Defender filter goriva čija je zamena potrebna na 60.000 km.

Filteri Ufi All

FILTERI ULJA - UFI primenjuje najsavremeniju tehnologiju inovacija u proizvodnji fitera ulja koji nude potpunu zaštitu i ispravan rad motora. UFI filteri zahvaljujući kapacitetu filtracije nude vrhunske performanse u pogledu potrošnje goriva i održavanja motora koji su potpuno ekološki prihvatljivi.

FILTERI DIZEL GORIVA - UFI fiteri obezbeđuju najveću zaštitu i najbolje performanse za dizel motore. Jedan od velikih problema na koji nailaze dizajneri novih sistema ubrizgavanja goriva je velika osetljivost na prisutvo vode u dizel gorivu. Voda vrlo nepovoljno utiče na stanje pumpe i dizni. Odgovor na taj problem dao je UFI proizvodnjom H2O i Water Eliminator filtera. Filteri serije H2O odvajaju i više od 95% vode iz goriva dok je to kod Water Eliminator filtera dignuto na gotovo 99,9%. UFI tehnologija je dostupna na tržištu "Common Rail" sistema modernih dizel motora kako za automobile, tako i za komercijalna vozila i kamione.

FILTERI BENZINA - UFI filteri u potpunosti zadovoljavaju zahteve tehnološki najsavremenijih motorima vrhunskih performansi koji zahtevaju veliki protok ubrizgavanja i duge intervale održavanja. Asortiman filtera goriva (benzina) obuhvata više od 300 referentnih modela filtera.

FILTERI VAZDUHA - Filter za vazduh je jedna od ključnih komponenti za dugi vek vozila. Prečišćavanje vazduha koji prolazi kroz komoru za sagorevanje i štiti motor od opasnosti od nečistoća (prašina, peska, itd... ) koje mogu začepiti injektore i menjati dotok goriva, izazivajući tako gubitak snage motora i povećanu potrošnju goriva. UFI Filteri vazduha za automobile, teretna vozila i kamione postižu izuzetan nivo filtriranja, štiteći tako motor od korozije što ujedno smanjuje i troškove održavanja.

FILTERI KABINE - Osnovna funkcija filtera kabine putničkog prostora je za zaštitu od zagađenja (prašine, čađi, zapaljivih gasova, bakterije, polen, itd). UFI filteri su napravljeni upotrebom sintetička filter čestica u kombinaciji sa aktivnim ugljenikom. Oni imaju prosečan kapacitet zadržavanja nepoželjnih čestica koji prevazilazi 90%, obezbeđujući definitivno bolji kvalitet vazduha i udobnost u vozilu, čak i u ekstremnim vremenskim uslovima.
UFI ima pokrivenost na tržištu filtera kabine sa više od 200 proizvoda, što je broj koji je u stalnom porastu u cilju postizanja ukupne pokrivenosti tržišta vozila.

Za sva pitanja oko modela i cene filtera možete nas kontaktirati.

GUME

PRONAĐITE VAŠE GUME >>>

Proizvođač
Tip
Širina gume
Visina gume
Prečnik gume (R)
Reset

Alu Felne

PRONAĐITE VAŠE FELNE >>>

Brend
Model
Prečnik felne
Širina felne
Raspon rupa
Reset

KONFIGURATORI ALU FELNI
Ovde možete kombinovati svoj model automobila sa modelom i veličinom alu felni.

Alfa RomeoAUDIMAKOZ RACINGCHEVROLETFORDCITROENDACIAFIAT

 

NPK - REZERVNI TOČAK
Nezamenljiv dodatak svakom automobilu!

Alfa Romeo