O nama

Logo TSA 1

TOP STOP AUTO je osnovan 10.10.2000. godine i već punih dvadeset godina poslujemo sa uspehom. Osnovna delatnost je prodaja guma, alu felni, motornih ulja, akumulatora kao i druge auto opreme vodećih svetskih proizvođača.

Generalni smo uvoznici brendova alu felni i opreme MOMO, BBS, MAK, OZ RACING, SPARCO, MSW, REDS i brendova ALCAR grupacije DOTZ, AEZ, DEZENT i ALCAR.

Takođe oficijalni smo uvoznici i distributeri za MOMO TIRES pneumatike kao i SCHRADER TPMS sigurnosne ventile.

Servis u koji se ubrajaju vulkanizerske usluge, optika trapa, duvanje guma azotom, hotel za gume, zamena ulja, filtera i antifriza, zamena amortizera i delova trapa, punjenje i dezinfekcija auto klima, servis akumulatora, nosi oznaku "MICHELIN SERTIFIKOVANI CENTAR". Michelin oznaka Kvaliteta garantuje da je naš servis potpuno u skladu sa striktnim standardima kvaliteta Michelin-a koji se odnose na pružanja tehničkih usluga i promociju proizvoda. Takođe i garancija da će se osoblje servisa prema Vašem vozilu ophoditi u skladu sa NAJVIŠIM PROFESIONALNIM STANDARDIMA.  Posedujemo sertifikat kao ovlašćeni servis TOPLA akumulatora.

O kvalitetu naših usluga svedoči veliki broj zadovoljnih korisnika.

Posetite nas, jer na pravom ste mestu. 1f44d

Top Stop Auto Identifikacioni karton (pdf) 


https://aaa.bisnode.si/banner/banner?companyID=RS1000020018046&type=1&lang=sr-Latn-CS

Top Stop Auto poseduje Platinum sertifikat kreditne sposobnosti za izvrsnost u kreditnoj sposobnosti 2023.

 

U pitanju je međunarodni sertifikat koji kompanija Bisnode (www.AAA.bisnode.rs) izdaje više od dvadeset godina širom Evrope, a od skora i u Srbiji. Bonitetna izvrsnost oslikava kreditnu vrednost i potvrda je ekonomskog kvaliteta kompanije. U međunarodnom okruženju sertifikovanje je uobičajna praksa i na taj način kompanije dodatno jačaju svoj ugled i poverenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju.

Priznanje Bonitetne izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske Unije, jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi.

Sertifikovanje kompanije (bonitetna izvrsnost) osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno našim klijentima ili pak partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja, kako iz perspektive finansijske sposobnosti, tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.

  • USPEŠNOST
  • LIKVIDNOST
  • ODGOVORNO POSLOVANJE
  • FINANSIJSKA SPOSOBNOST
 

Više iz ove kategorije Opšti uslovi kupovine »

GUME

PRONAĐITE VAŠE GUME >>>

Proizvođač
Tip
Širina gume
Visina gume
Prečnik gume (R)
Reset

Alu Felne

PRONAĐITE VAŠE FELNE >>>

Brend
Model
Prečnik felne
Širina felne
Raspon rupa
Reset

KONFIGURATORI ALU FELNI
Ovde možete kombinovati svoj model automobila sa modelom i veličinom alu felni.

Alfa RomeoAUDIMAKOZ RACINGCHEVROLETFORDCITROENDACIAFIAT

 

NPK - REZERVNI TOČAK
Nezamenljiv dodatak svakom automobilu!

Alfa Romeo