aditivi

ADBLUE ADECO 3/1

Kategorija: Auto-kozmetika / ADITIVI

Rejting Još uvek neocenjen
Nije podešena slika
Dostupnost:na lageru
Šifra proizvoda:  501311003
285,00 rsd

ADECO AdBlue® je neškodljivi sintetički 32,5% rastvor uree visokog stepena čistoće i konstantnog nivoa kvaliteta, garantovanih standardima ISO 22241 i DIN V 70070. Koristi se kao agens za redukciju izduvnih gasova po SCR - tehnologiji u teretnim vozilima sa Euro 4, Euro 5 i Euro 6 dizel agregatima. 

AdBlue® nije dizel aditiv! AdBlue® je smešten u posebnom rezervoaru i dozira se nezavisno. Pre katalitičkog konvertera (pretvarača) AdBlue® se hemijski pretvara u amonijak, koji (u sledećem koraku) u SCR - katalitičkom konverteru, transformiše azotne okside (NOx) koji su štetni, u azot (N2) i vodu (H2O) koji inače predstavljaju prirodnu komponentu vazduha koji dišemo. Potrošnja AdBlue® je oko 5% potrošnje dizel goriva na 100 km. AdBlue® je netoksičan i ekološki prihvatljiv proizvod svrstan u klasu najnižeg stepena opasnosti za vodenu sredinu (class 1 u Nemačkoj).

Konstantan kvalitet AdBlue®-a se može obezbediti samo ukoliko se sa proizvodom postupa u skladu sa instrukcijama datim u ISO 22241-1 do 4. 
Osnovni preduslov obezbeđenja vrhunskog kvaliteta je sistem efikasnog upravljanja kvalitetom (QM - quality management) u skladu sa ISO 9001 standardom.

Poslednje recenzije

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.
Sada možete napisati (kratak) komentar....(min. 5, maks. 2000 karaktera)
Prvo: Ocenite proizvod. Izaberite ocenu između 0 (slabo) i 5 zvezdica (odlično). Rejting:
Napisanih znakova:

GUME

PRONAĐITE VAŠE AUTO GUME >

Proizvođač
Sezona
Širina gume
Visina gume
Prečnik gume (R)
Reset

Alu Felne

PRONAĐITE VAŠE FELNE >>>

Brend
Model
Prečnik felne
Širina felne
Raspon rupa
Reset